af005954: SVV Socialistische Vooruitziende Vrouwen - SVV; Van der Wildt, Francy
"Affiche uitgegeven tussen 1983 en 1992 door de Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV) voor propaganda. Tekst: SVV Socialistische Vooruitziende Vrouwen. V.U. Francy Van der Wildt, St. Jansstraat 32, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"