mb000516: Interview met Josiane Lançon, Henri Sala en Gilbert en Monique Duraffourg over hun verleden als diamantbewerker of familie van diamantbewerkers - Weber, Donald; Lançon, Josiane; Sala, Henri; Duraffourg, Monique; Duraffourg, Gilbert
"Collection: Project diamant; Interview afgenomen in het kader van het project A World of Diamond: Diamond Workers in Belgium, The Netherlands and France (1895-2000) Series: Project diamant; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"