af009999: Lust en Liefde - Michielsen, Bart; Imagine; Michielsen, Bart; Het Gehoor; Het Aidsteam; Van Gils, Ludo (1998)
"Affiche van Bart Michielsen uitgegeven in 1998 door de Gentse holebigroep Het Gehoor en Het Aidsteam voor aidspreventie. Afbeelding: portretfotootjes van acht jongemannen en een travestie. Tekst: Lust en liefde Door: HET GEHOOR Wanneer: Zaterdag 13 juni 1998 Waar: Huidevetterskaai 39 Gent Aanvangsuur: 20,30 uur Aidstelefoon: 078/15.15.15 Persoonlijk gesprek alle weekdagen: 14 - 22 uur en zaterdag 14 - 17 uur Na de folder nu ook de gespreksavond over veilige relaties voor homo's Het Aidsteam Meer info bij de Holebifoon 09/238 26 26 fotograaf: Bart Michielsen ontwerp: Imagine en Bart Michielsen v.u.: Ludo Van Gils, Het Aidsteam, Tolstraat 13, 2000 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"