aft006338: Jaws - Filmclub Randstad; Govaerts, Jos (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door de Filmclub Randstad voor de filmvertoning “Jaws” in Merksem. Tekst: ABVV FILMCLUB Randstad VERTOONT IN CLUBVERBAND OP DONDERDAG 23 FEBR. 1978 TE 20u. IN TEATER 2060 MERKSEM JAWS met ROBERT SHAW – ROY SCHEIDER – RICHARD DREYFUSS. ver. uitg. jos govaerts, ommeganckstr. 35 antwerpen. Reclametekst: CODEP UW SPAARKAS! PRIVATE SPAARKAS C.V."