Teilhard et le marxisme : voordracht op donderdag 20 april 1967 - Garaudy, Roger (Antwerpen: Werkgroep Teilhard de Chardin, 1967)
"door prof. R. Garaudy Voordracht gehouden op donderdag 20 april 1967, vertaling"