aft006769: Bal Jos Geuens - SP-afdeling Balen; Boets, Willy
"Affiche uitgegeven in 1992 door de Socialistische Partij (SP) Balen voor het bal van Jos Geuens. Tekst: VRIJDAG 9 OKTOBER 1992 BAL JOS GEUENS. NIEUWE REFTER GEMEENSCHAPSSCHOOL 't KLEPPERKE te BALEN. Orkest: PARTY SOUND. Eerste dans: 21.00 UUR. Ver. Uitg.: W. Boets - Veldweg 18 - 2490 Balen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"