fo007819: Wijkclub "Vrijheid door Broederschap" - R. & J. Van Der Sijpt
"Zwart-witfoto van de spreekbeurt van Gilbert Temmerman n.a.v. de vlaginhuldiging van de socialistische turngroep van de wijkclub Vrijheid door Broederschap. Onder de aanwezigen o.a. ook Willy Claes en Wouter Steenhaut. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"