School maatschappelijk werk : over het wezen van de schoolmaatschappelijke dienst - De Coster, S. (Leuven: Gewestelijke Centrale voor Arbeidersopvoeding en Socialistische Vereniging van Sociale Werkers, 1968)
"S. De Coster S/91/101"