fo006224: Volkskinderen bij het graf van de onbekende soldaat - Beeken, A.; Graphopresse
"Zwart-witfoto van een meisje dat bloemen neerlegt bij het graf van de onbekende soldaat in Brussel tijdens de jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"