fo010086: Bombardement op Deurne - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van de schade na het bombardement op de wijk Silsburg in Deurne tijdens de Tweede Wereldoorlog, 1940-1945. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"