mb000508: Interview met Dirk Van den Broeck over zijn verleden als diamantbewerker - Vermandere, Martine; Van den Broeck, Dirk
"Collection: Project diamant; Interview afgenomen in het kader van het project A World of Diamond: Diamond Workers in Belgium, The Netherlands and France (1895-2000) Series: Project diamant; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"