fo008864: Arthur Gailly en André Renard - Journal L'Action
"Zwart-witfoto van Arthur Gailly (l. ) en André Renard tijdens de bijeenkomst van de commission de l'Ader in Genève, Zwitserland, december 1949. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"