af000540: Vormingscyclus Kernenergie - Drukkerskollektief De Wrikker; Volkshogeschool Elcker-Ik Gent; Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie
"Affiche uitgegeven in 1978 door Volkshogeschool Elcker-Ik Gent voor vormingen over kernenergie. Tekst: Vormingscyclus Kernenergie. 7 febr.: Algemene probleemstelling. Dia-montage, + inleiding door Guido Steenkiste (nationaal verantwoordelijke van het V.A.K.S.). 21 febr.: Film Nog meer kerncentrales van Per Mannstaedt. Gevolgd door paneelgesprek met Aktiekern-Antwerpen en Werkgroep Zachte Techniek-Leuven. (avond onder auspiciën van Min. van Nederl. Kultuur). 7 maart: Kernenergie en ekonomie. Een inleiding door Ludo Nelen. 21 maart: Alternatieven (maatschappelijk en technisch). Inleiding door Guido Steenkiste en Gilbert Eggermont. (telkens op dinsdag, om de 14 dagen). Inschrijven voor de ganse reeks door 100 F te storten op rek.nr. 001-0288719-26 van Elcker-Ik, Gent. Zonder inschrijving: 30 F deelname kosten per avond. Organisatie: Volkshogeschool Elcker-Ik, Hoogstraat, 9, 9000 Gent (091/23.50.34) in samenwerking met B.J.N. (Belg. Jeugdbond voor Natuurstudie). Drukkerskollektief De Wrikker vzw, Prinsstraat 20, 2000 Antwerpen, 031.33 73 54. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"