fo013203: Kantoor van de TACB in Sint-Niklaas - Photo Malfliet
"Zwart-witfoto van het interieur van één van de kantoren in het TACB-gebouw in Sint-Niklaas, jaren 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"