fo000691: Coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit - Sacré, Edmond
"Zwart-witfoto van het interieur van de nieuwe Groote Magazijnen, kledingswinkel van de SM Vooruit. Gent, Vrijdagmarkt. juni 1901. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"