af016112: Maak plaats voor fietsers - GV Company; BIVV; Van den Meersschaut, Christian
"Affiche uitgegeven in 1998 door het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid (BIVV) voor een sensibiliseringscampagne voor en over fietsers. Afbeelding: een senior, in profiel, met wapperende sjaal. Tekst: Maak plaats voor fietsers. Belgisch Instituur voor de Verkeersveiligheid vzw - Haachtsesteenweg 1405 - 1130 Brussel - Verantw. Uitg. C. VAN DEN MEERSSCHAUT - Vrij van zegel. GV/Company. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"