Ons denken doodt men niet [Bladmuziek] : lied voor vierstemmig mannenkoor - Broeckx, Jan; Peeters, Jan (Antwerpen: Phalesius, 1928)
"Gedicht van Jan Peeters ; Muziek van Jan Broeckx Bibliotheek Camille Huysmans"