fo007578: Lenin op het 10de congres van de communistische partij - Novosti
"Zwart-witfoto van o.a. Lenin op het 10de congres van de communistische partij in Moskou, maart 1921. Opschrift achteraan: V.I. Lénine et K.E. Vorochilov parmi les délégués du X-ème congrès du parti communiste (bolchevik) de Russie, participants à la liquidation de l'émeute contre-révolutionnaire de Kronstadt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"