fo027427: NCOS project 1923, Transportboot voor vermarkting voedseloverschotten door SOCOODEFI, Zaïre - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1923; Zwart-witfoto, van een vergadering van de werkgroep. NCOS project 1923, Transportboot voor vermarkting voedseloverschotten door Société Coopérative de Développement de la zone de Fizi (SOCOODEFI). Zaïre, 1987-1994. Een realisatie van SOCOODEFI. Land/Regio: Zaïre; Code: ZAIRE/88; Projectnaam: Transportboot voor voedseloverschotten door Société Coopérative de Développement de la zone de Fizi (SOCOODEFI); Series: Projectnummer: 1923; Land/Regio: Zaïre; Code: ZAIRE/88; Projectnaam: Transportboot voor voedseloverschotten door Société Coopérative de Développement de la zone de Fizi (SOCOODEFI); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"