af005393: 7de plaats Senaat, René Stroobant, SP, uw sociale zekerheid - Socialistische Partij (SP)
"Affiche uitgegeven in 1995 door de Socialistische Partij (SP) voor de parlementsverkiezingen. Tekst: 7de plaats Senaat, René Stroobant, SP, uw sociale zekerheid. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"