af010456: Proud to be out - Het Roze Huis (1998)
"Affiche uitgegeven in 1998 door Het Roze Huis voor een holebifuif in Antwerpen. Afbeelding: drie tekeningen in zwart-wit van mannen die uit een kast proberen te breken. Tekst: HET ROZE HUIS. FUIF LESBO'S HOMO'S BI's & SYMPA's. ZAT. 9 MEI. PROUD TO BE OUT. VOOR 12 UUR INKOM 150 FR. ZAAL JACOB Sudermanstraat 5 2000 Antwerpen vlakbij Groenplaats. Trams 2, 3, 10, 11, 15. ATTHIS, ANTAR, ECHO, ACTIVE COMPANY, ENIG VERSCHIL en KAST & CO steunen HET ROZE HUIS. v.u. Het Roze Huis, p./a. Breughelstraat 31-33, 2018 Antwerpen. Reclametekst: EETKAFFEE D'N OVERKAENT THE OTHER SIDE Hoek Van de Werve - Geulinxstraat 2060 Antwerpen Tel. (03) 226 14 97 Open: vrijdag en zaterdag 11.00u-04.00u zondag t.e.m. donderdag 11.00u-24.00u. SAUNA KOUROS Botermelkbaan 50 2900 Schoten Tel. (03) 658 09 37. BOEKHANDEL 't VERSCHIL Minderbroedersrui 42 2000 Antwerpen tel & fax: (03) 226 08 04. 't Katshuis Grote Pieter Potstraat 18 2000 Antwerpen tel. (03) 234 03 69 Babbelcafé. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"