af003433: Kalkense Meersen Beleven. Doe-dag in de natuur - Natuurpunt; Steenwegen, Chris
"Affiche uitgegeven in 2016 door Natuurpunt voor een doedag in het natuurgebied de Kalkense Meersen. Tekst: Kalkense Meersen Beleven. Doe-dag in de natuur. 1 mei 2016. Opendeur Natuurpuntboerderij, picknick, doe-dingen voor kinderen, wandelingen & fietstochten, infostanden, fototentoonstelling … Startplaatsen in Wetteren, Schellebelle, Kalken en Uitbergen. Start 13u (Picknick vanaf 12u in Schellebelle). www.natuurpunt.be/doedag. Een organisatie van Natuurpunt, met de medewerking van de gemeente Wetteren, Laarne, Wichelen en Berlare, het Agentschap Natuur en Bos en Waterwegen & Zeekanaal (Sigma), met de steun van Lampiris, Argenta en Fietsen Hofman Oosterzele. Met dank aan Velt Wichelen en KWB Kalken. V.U.: Chris Steenwegen • Coxiestraat 11 • 2800 Mechelen. © shutterstock.com. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"