st001258: VAKA Jongeren Maasmechelen
"Sticker met tekst: Atoomwapens en bezitters DE WERELD UIT werk voor de toekomst, VAKA jongeren Maasmechelen. Afbeelding: tekening waarbij een jonge man een kernraket met een hamer kapot slaat. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"