fo003457: Internationaal congres van de coöperatie - Hennebert, Victor (1933)
"Zwart-witfoto van de deelnemers aan het Internationaal congres van de coöperatie in Brussel, 1933. Groepsfoto met o.a. Henri Lemaire (links), Joseph Lemaire (2de van links), Victor Serwy, Louis De Brouckère en Louis Bertrand. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"