af015955: 14e bal Marcel Colla - SP
"Affiche uitgegeven door de Socialistische Partij (SP) Deurne voor het 14e bal van Marcel Colla. Afbeelding: portret van Marcel Colla. Tekst: Ik nodig u allen uit op mijn bal van 10 maart. 14e BAL MARCEL COLLA TER RIVIEREN DEURNE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"