af015920: Wereldwinkel Borgloon. Heropening - Oxfam-Wereldwinkel
"Affiche uitgegeven door Oxfam-Wereldwinkel Borgloon voor hun heropening. Afbeelding: dorpsgezicht in het logo. Tekst: WERELDWINKEL BORGLOON STEENSTR, 8. HEROPENING 1 MEI 20.00U. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"