Kampmorgenzang [Bladmuziek] : een bonte bundel Rode Valkenliederen ([S.l.]: Rode Valken, 1936)
"Deze bundel bevat volgende liederen :De Rode ValkenmarsBeurt onze vlaggenWij zijn jongZag de vaanRode ValkenliedGouden MeizonZwertochtWandelliedEen liedje van de MeiIn de weiDie winter is verganghenDe slijperSmidsliedViva de zeeHolle bolle GijsEr was een oorlogsschipVriendschapVlammen, laait opOchtendsignaalMoedig voorwaartsDe klokkenBegroetingscanonMorgengroetAls het maar rijmtDe Rode Nederzetting 1936"