af000404: Wat zou u drinken als u geen water kon betalen? Vecht mee tegen H₂Onrecht - LDV; 11.11.11; Vanden Berghe, Bogdan
"Affiche van LDV uitgegeven in 2004 door 11.11.11 tegen de liberalisering van basisdiensten. Tekst: Wat zou u drinken als u geen water kon betalen? Vecht mee tegen H₂Onrecht. 000-0000011-11, 11.11.11, www.11.be. V.U.: Bogdan Vanden Berghe, Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel - Vrij van zegel. LDV. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"