fo012124: 25 jaar Socialistische studiekring Gent
"Zwart-witfoto van de toespraak van Camille Huysmans tijdens de viering van het 25-jarig jubileum van de socialistische studiekring in Gent op 8 maart 1952. Onder de aanwezigen o.a. Armand Hacquaert en Madeleine Schauvliege. collectie Vankenhove"