af016184: Brussel ontmoet Boon. Tentoonstelling over Louis Paul Boon - Gemeenschapscentrum De Kroon
"Affiche uitgegeven in 1999 door het gemeenschapscentrum De Kroon Sint-Agatha-Berchem voor de tentoonstelling Brussel ontmoet Boon. Afbeelding: Louis Paul Boon die een sigaret aansteekt. Tekst: Brussel ontmoet Boon. Tentoonstelling over Louis Paul Boon. GC De Kroon 1 tot 8 september 1999. Van donderdag 2 september tot en met woensdag 8 september, dagelijks geopend van 11 tot 18 uur - Vrijdag, zaterdag en zondag tot 21 uur. Gemeenschapscentrum De Kroon - J.B. Vandendrieschstraat 19 - 1082 Sint-Agatha-Berchem - Tel. (02) 468.25.88. Toegang gratis. Organisatie GC De Kroon i.s.m. Culturele Centrale, Vermeylenkring en Rodenbachfonds. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"