Coming-out pak je best bedachtzaam aan. Harde cijfers ontkrachten beeld van tolerante samenleving - Lafaille, Christine (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Christine Lafaille Fonds Suzan Daniel (FSD)"