af004877: November - december 2002 om 20u30 tenzij anders vermeld - Nilsson, Nicolas; Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2002 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor hun programmatie voor de maanden november en december. Tekst: November - december 2002 om 20u30 tenzij anders vermeld. Concerten. Vr 1 nov Bembeya Jazz & Sekou 'Diamond Fingers' Diabaté (Guinee). Za 2 no Okay Temiz (Turkije). Do 7 nov Parissa & Dastan Ensemble (Iran). Za 15 nov Tejendra Narajan Majumdar (Indië). Wo 20 nov Carmen Cortes & Gerardo Nuñez (Spanje). Vr 6 dec Het Muziek LOD: Passages (België - Mali). Di 10 dec Abdoulaye Diabaté (Mali). Do 12 dec Omar Moreno Palacios (Argentinië), Ernesto Snajer & Palle Windfeldt (Argentinië). Zo 15 dec Sheikh Habboush (Syrië). Wo 18 dec Gamelan meets saxophones (Nl - Indonesië). In-residence. Vanaf vr 8 nov Bori-festival (Benin, Niger, Algerije). Internationaal Joods Muziekfestival za 30 nov & zo 1 dec. Multimedia vr 20 dec Off tv: First run (14u - 19u). Te gast. Di 19 nov Panta Rhei - cd voorstelling (België). Za 14 dec slotfeest ramadan (19u30). Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen • Reservaties: 03/248.01.00 - www.zuiderpershuis.be - reservatie@zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis werkt met steun van de Vlaamse regering, de provincie Antwerpen, DGIS Belgische ontwikkelingssamenwerkgin, de Europese Commissie/EuropeAid en de Nationale Loterij. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40, Antwerpen • Foto: Nicolas Nilsson."