fo001084: Schoolstrijd
"Zwart-witfoto van een betoging voor meer officiële scholen tijdens de schoolstrijd. Gent: 30 maart 1959. Opschrift: De vrije schoolkeuze bestaat niet meer in Vlaanderen. Wij eisen meer officiele scholen! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"