Vijf redenen om bio te kiezen - Rosseels, Carla; Tas, Petra; Jacobs, Stefan (Antwerpen: BioForum Vlaanderen, 2010)
"Carla Rosseels, Petra Tas, Stefan Jacobs... et al. DIGITAAL RAADPLEEGBAAR IN DE LEESZAALDeze publicatie kwam tot stand met de steun van de afdeling Duurzame Landbouwontwikkeling, departement Landbouw en Visserij."