fo018741: Scheepvaart (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van enkele scheepsherstellers tijdens het onderhoud en schilderen van een schip. aren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"