aft006568: Forumdebat over: "Van Programmatie naar Economische Planning?" - De Voorzorg; Volkshogeschool Instituut Emile Vandervelde
"Affiche uitgegeven in 1969 door de Volkshogeschool Instituut Emile Vandervelde (IEV) voor een debat over Van Programmatie naar Economische Planning?. Tekst: VOLKSHOGESCHOOL I.E.V. FORUMDEBAT. Bob COOLS, Frans DETIEGE, Willy DE VOS, Wim GELDOLF, Guy NOPPEN, Charles VAN HERBRUGGEN, John VAN WATERSCHOOR over: Van Programmatie naar Economische Planning?. Wanneer? donderdag 16 oktober 1969 te 20u.30. Waar? Auditorium van het Archief en Museum voor het Vlaamse Cultuurleven, Minderbroedersstraat 22, Antwerpen. Toegangsprijs: 5 fr. Drukk. «De Voorzorg», Best. A. Van Leuvenhaege, Ossenmarkt 25, Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"