Kunnen we een vrouwenagenda opstellen voor wereldwijde ontwikkeling? 5 jaar na Nairobi (New Delhi: Institute of Social Studies Trust, 1990)
"Congres georganiseerd door : Vereniging voor een Nieuw Internationaal Ontwikkelingsbeleid (NIO) en Nederlandse Vrouwenraad (NVR) op 3 november 1990"