Statuten der Belgische Werkliedenpartij aangenomen door het Congres van 3 ,4 en 5 april 1920 (Brussel: BWP, 1920)
"31e Jaarlijks Congres gehouden te Brussel op 3, 4 en 5 april 1920In bijlage: wijzigingen aan de statuten toegebracht door de jaarlijkse congressen van Pasen 1921 en 1922"