Stéphanie : drame en cinq actes en vers, avec un prologue et divisé en sept tableaux - De Coster, Charles; Huysmans, Camille (Bruxelles: L' Eglantine, 1927)
"Charles De Coster; préface de Camille Huysmans Bibliotheek Camille HuysmansVoor het eerst uitgegeven n.a.v. de 100ste verjaardag van Charles De Coster"