af001901: De Goden en hunne Heidensche Drinkgelagen - Vanderhaeghen, Peter; Amsab (1986)
"Affiche van Peter Vanderhaeghen uitgegeven in 1986 door Archief en Museum van de Socialistische Arbeidersbeweging (AMSAB) voor een evocatie. Afbeelding: fotomontage van vier personen (waaronder Michel Vermote als engel die een Mayakelk vasthoudt, Rita Calcoen als engel, Chris als Marianne en Peter Vanderhaeghen als de god Thor), een Dorische zuil waarop stapels boeken, Griekse tempels, een koepelkerk en een wasmand. Tekst: DE GODEN EN HUNNE HEIDENSCHE DRINKGELAGEN. REALISTISCHE HISTORISCHE EVOKATIE. DINSDAG 30 SEPT. 16U A.M.S.A.B.-KANTINE. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"