Week van de biologische landbouw : 5-11 juni 2000 - Paulus, Davy Polle; Claeys, Stefaan; Mestré, Sophie (Vlaams Platform voor de Biologische Landbouw; Brussel: BBL Vlaanderen, 2000)
"Davy Polle Paulus; Stefaan Claeys; Sophie Mestré... et al."