fo028303: Rue du Vieux-Port à Marseille - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart witfoto van bedrijvigheid (spelende kinderen, mensen op een stoel) in een steegje/straat, rue du Vieux-Port in Marseille. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"