fo007274: Herman Vos aan het woord - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van Herman Vos tijdens zijn toespraak n.a.v. de inhuldiging van de burgemeester in Boom, 6 juli 1947. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"