af002352: We weten wat jongeren willen - Oxynoudis, Sultana; MJA; Bulens, Jean-Pierre (1987)
"Affiche van Sultana Oxynoudis uitgegeven in 1987 door Mutualiteit der Jonge Arbeiders (MJA) voor jongerenvakanties. Afbeelding: fotomontage van een jonge vrouw in badpak die door een papieren wand stapt waarop gekleurde driehoeken. Tekst: We weten wat jongeren willen! MJA Jongerenvakanties 1987. Vrij van zegel (art. 198). LIC. A. 1574. ontwerp: Sultana Oxynoudis. Verant. Uitg.: Jean-Pierre BULENS, St.-Jansstraat 32-38, 1000 BRUSSEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"