af015800: Geschenkenbeurs 2001 - Oxfam-Wereldwinkel; Bontemps, Marc
"Affiche uitgegeven in 2001 door Oxfam-Wereldwinkel Wommelgem-Borsbeek voor een geschenkenbeurs. Afbeelding: kleurenfoto van een boodschappenmand. Tekst: Oxfam Wereldwinkels. Handel, uit respect. eindejaar 2001. 15 en 16 december van 10 tot 18u Sint-Jozefsinstituut (ingang over watertoren) Borsbeek Lucien Hendrickxlei GESCHENKENBEURS. org.: Oxfam-Wereldwinkel Borsbeek-Wommelgem • info 366.19.02 en 353.70.33. vrij van zegel, art. 198 p. 7 • verantw. uitgever: Marc Bontemps, Ververijstraat 15, B-9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"