af006919: Alternatieven voor legerdienst - Vredeskomitee; Olsen, Jan (1986)
"Affiche uitgegeven in 1986 door het Vredeskomitee (Melle) tegen de dienstplicht. Afbeelding: tekening van een vredesduif zittend op een gebroken geweer en tekening van bloemmotieven. Tekst: INFO-AVOND. 20 JANUARI 1986. ALTERNATIEVEN VOOR LEGERDIENST. 20.00 UUR OUD-GEMEENTEHUIS MELLE, BRUSSELSESTWG 395. ORGANISATIE: VREDESKOMITEE MELLE I.S.M. WERKGROEP ÉÉN WERELD. verantw. uitg.: jan olsen, merelbekestr. 125 Melle. vrij van zegel art. 198/c. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"