fo005537: Toespraak van Frans Detiège - Volksgazet
"Zwart-witfoto van een toespraak van Frans Detiège, I.E.X. (forumdebat. directe en indirecte belastingen) op 27 januari 1966, zittend professor De Ridder. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"