De vervulling van hun wetteloos genot: een actieplan voor soa en hiv preventie naar mannen die seks hebben met mannen in het kader van de promotie van de seksuele gezondheid - Lambrechts, Chris (Antwerpen: MSM, 2002)
"Chris Lambrechts Fonds Suzan Daniel (FSD)"