fo022372: Boek en Papier
"Zwart-witfoto van een uitstap van de gepensioneerden van de Antwerpse afdeling van Boek en Papier, de foto werd genomen aan de Vlaamse Opera op 24 juni 1954. Links, Leon Claassen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"