pr000071: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf - Kiy, Rolf (1976)
"Collection: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; Karikatuur in zwart-wit van Rolf Kiy voorstellend een televisietoestel met erboven 'BRD-Fernsehen'. In het scherm is er het hoofd van Goebbels die hakenkruisen uitspuwt. Series: Freiheit. Karikatur im Klassenkampf; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"